|
|
|
|
| | |
|
Saulius
2009 4 03 19:31
Kas nutiko pora puslapiu vien gyvuneliai ? cia kas per pokstai ? ar iskudros zoologijos soda darom ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kimono
2009 4 03 19:41
aš irgi pamaniau, kad akyse mirga - pasirodo ne man vienai:DDD
Gal čia koks teminis penktadienis? o gal išsipildė balandžio 1-osios pokštas ir kūdra negrįžtamai pavirto į foti-šmoti puslapiuką... Brrrr.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
skarbonke
2009 4 03 19:44
dar pramiegojot penkis puslapius gėlių
matyt kažkas iš keturpalkiniu nenuotaikoj (arba žiauriai nuotaikoj) kryptingai (griežtai laikosi tą minutę pasirinktos temos) traukia iš pelkės šitą visą ''grožį''. motyvus manau paaiškint pats kaltininkas (ar kaltininkai) (-:
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Elė S.
2009 4 03 19:45
prieš porą valandų kūdra buvo pilna gėlyčių, dabar gyvių..
dar nė karto gyvenime per vieną dieną nebuvau tiek daug 3 pridėjusi.. :>
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kimono
2009 4 03 19:47
skarbonke ♂ rašo: | dar pramiegojot penkis puslapius gėlių
matyt kažkas iš keturpalkiniu nenuotaikoj (arba žiauriai nuotaikoj) kryptingai (griežtai laikosi tą minutę pasirinktos temos) traukia iš pelkės šitą visą ''grožį''. motyvus manau paaiškint pats kaltininkas (ar kaltininkai) (-: |
ak šit kur šuo pakastas;))) ne, ne mano čia darbas... Bet kai bus nenuotaika.... kas žino:)))))))))))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2009 4 03 20:15
na nenuotaikoj .....bet kuom mes cia deti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
P.S.
2009 4 03 22:03
sitas prijomas ir man patiko- isijungiu kategorijas, ziu- sunys, kates, sunys, kates, papugele, barsukas, sunys, kates, verciam antra puslapy, vel sunys kates, tada trecia- o, ten jau viena zmogaus nuotrauka!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|