|
|
|
|
| | |
|
Juozuxas
2008 6 02 20:25
Gal kas buvot sestadieni Palangoje ir fotogrofavote vfestila "sportas visiems" asten buvau ir nagus nusigrauziau kad fotiko neturėjau... Matciau pazistamus veidus, bet nedrysau prieeiti... nors galiu paskyta, kad tioksliai kas buvo pasakyti negaliu, bet tikrai matyti veidai... Jei kas buvot gal galetumet ideti foto norėciau pasižiurėti... gal net as kur nors matciausi...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2008 6 02 23:36
Juozuxas rašo: | Gal kas buvot sestadieni Palangoje ir fotogrofavote vfestila "sportas visiems" asten buvau ir nagus nusigrauziau kad fotiko neturėjau... Matciau pazistamus veidus, bet nedrysau prieeiti... nors galiu paskyta, kad tioksliai kas buvo pasakyti negaliu, bet tikrai matyti veidai... Jei kas buvot gal galetumet ideti foto norėciau pasižiurėti... gal net as kur nors matciausi... |
reikejo prieit ir paprasyt, kad paskolintu fotika ... kaip dabar nugrauztais nagais fotkinsi ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
RS
2008 6 02 23:51
Gal Juozuxai kur ir mateisi, bet kaip dabar zinoti, kad tai tu buvai? Papasakok smulkiai kaip buvai apsirenges ir kaip atrodei... kas salia stovejo, ypatingas zymes ir dar nupirk ezio papildymu uz 10 litu ir cia surasyk tu papildymu kodus, tai as fototeka sutikrinsiu, nes kaip tik savaitgaly buvau Palangoj...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindūzas
2008 6 03 6:26
ej, gal ir mane kas fuotkina? į uonę.lt įsimeščiau nereles nuotraukikias.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
UTOPIA
2008 6 03 15:27
as irgi lb noreciau!!!.. seniai jau keiciau.... vis ta pati... ://// niex 30 nebeduoda... :/
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|