|
| | |
|
Arvydas Venclovas
2018 4 06 7:11
hm...jei jau toks pasirinkimas, dėkui... tuomet kito ketvirtadienio tema - Pavasarinės nuotaikos... plačiai... nuo bundančios gamtos, pirmų žiedelių, vabaliukų, kirmėliukų ir kitokios gyvasties, iki bėdų, vargų, džiaugsmų pavasarinių...ir jausmų visokių, kaip gi be jų...
prizas nugalėtojui bus... kai visad - simbolinis... pora fotožurnalų iš žilos senovės... na ir inpačiai mažo jautrumo senobinė jb juostelė (tiks ilgiems išlaikymams... iso ~1)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Gintarė Vilcinytė
2018 4 15 17:27
Sveiki, sunkią čia misiją Arvydas davė... Tebūnie kita tema \"Meile mano\"...tinka viskas, interpretuokite kuo plačiau:) Sėkmės!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gintarė Vilcinytė
2018 4 20 12:41
Ta proga noriu prisipažinti didele meile fotoKudrai ir visiems jos gyventojams...kas benutiktų, jūs visada mano širdyje:)
p.s. kas dėl ketvirtadienio reikalų...gal daryti vasaros atostogas? kas turit minčių, pasidalinkit...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
V. Mikšys
2018 4 20 21:02
Oi, atsiprašau, turėjau nuotrauką meilių savo, vėlai grįžau namo ir pamiršau įkelt. Tema ne tokia lengva, kaip atrodo. Pratęsiam kitam ketvirtadieniui?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
be ok
2018 4 30 8:46
Laba:) ačiū. Nauja tema \"Forma\". O čia ir apie figūras,ir apie būdą. Laukiam ketvirtadienio:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Mantas Sinkevičius
2018 5 21 12:21
O dėkui, praleidau biškį ir per PM buvau paskatintas paskelbti naują temą. Taigi ateinančio ketvirtadienio (2018-05-24) tema:
\"Minimalizmas\"
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Tina
2018 5 25 20:55
Dėkui dėkui, nauja tema \"Žalia balta\" (spalvos, gamta, krepšinis, abstrakcijos, svarbu, kad išsiskirtų, dominuotų dvi spalvos). Visiems gražaus savaitgalio!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
be ok
2018 6 02 8:31
Ačiū kita tema \"Saulė\". Nebūtų šviesos be tamsos.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 231 232 233 ... 236 237 238
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|