|
|
|
|
| | |
|
Lukas Pečiulaitis
2008 3 07 22:14
Sveiki. Jau kelintą kartą sužinau, bet pervėlai, apie visokius konkursus.
Ar yra koks nors puslapis kur jie visi yra įrašomi? arba bent jau kur galima jų ieškoti. nes norisi sužinoti apie konkursą kol jis dar vyksta, o ne kai jau pasibaigęs....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Lina P.
2008 3 07 22:27
Jei tu kalbi apie temą, tai ir man tas klausimas buvo iškiles. Tai iki šiol bandau išsiaiškinti, bet manau, kad tai galima sužinoti tik forumuose, o iškeltos jos niekur atskirai neparodo. Man rodos tas klausimas buvo anksčiau iškeltas, kad tema būtų rodoma atskirai. Bet viskas lyg ir liko kaip anksčiau. Taigi manau kad reikės sekti forumo temas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Lukas Pečiulaitis
2008 3 07 23:30
Lina P. rašo: | Jei tu kalbi apie temą, tai ir man tas klausimas buvo iškiles. Tai iki šiol bandau išsiaiškinti, bet manau, kad tai galima sužinoti tik forumuose, o iškeltos jos niekur atskirai neparodo. Man rodos tas klausimas buvo anksčiau iškeltas, kad tema būtų rodoma atskirai. Bet viskas lyg ir liko kaip anksčiau. Taigi manau kad reikės sekti forumo temas |
čia tai kiek pastebėjau (kūdroje), daugiausia ir būna tik temose. Bet va ne kūdroje. Kai kūdroje neskelbia, kur tada ieškot
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Lukas Pečiulaitis
2008 3 10 13:44
aš atrodo nesakiau ,kad blogas man tik įdomu kur galima sužinoti apie konkursus, apart kūdros.....
Į šitą konkursą niekaip nesugalvoju kokį darbą reiktų padaryti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą