| | |
|
Dangus
2008 3 24 17:18
ele s. rašo: | tad keliaujam tiesiai į "Šauly" ar yra norinčių anksčiau susitikti ir keliauti per ąžuolyną, jo laiptus pėsčiomis? :> |
man darbas iki 17. Ele isimesk sachmatus:). 18 jau busiu sauly. tad iki susitikimo. kaip matau nemazai zmoniu bus.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Bitė Maja
2008 3 24 18:44
Na gal visgi reiktų truputį pasivaiksčiot,negi tik pasisėdėjimui renkamės?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mimosou
2008 3 24 19:32
Kad ir kas ka nusprestu del pasiaiksciojimo, bet 18h, Sauly tikrai busiu )
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gintaras Vitulskis
2008 3 24 19:33
Kadangi aš ant ribos sirgt ar nesirgt:))) tai man geriausiai tinka tiesiai Saulys, be jokiu pasivaikščiojimų
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Elė S.
2008 3 24 20:24
kadangi aš tikrai eisiu per ąžuolyną, nes man namai arti, tai kviečiu prisijungt kas nori :>
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Babrungas
2008 3 24 21:49
pavydzh, Jums, man tai iki Kauna is Babrungienu koks 240 km,o dar is autobusu stoties iki soboro koks 2km susidarys ,o dar restorana susirast reiktu...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mimosou
2008 3 24 23:06
ele s. gal tu sachmatu lenta, kai tik ateisi tiesiai trauk ant stalo, kad as tokia kaip ir nieko nepazistanti, zinociau prie kurio staliuko sest ))))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Elė S.
2008 3 24 23:26
gerai, Erika, butinai :> šiaip aš ir nieko nepažįstu, bet dzin.. neskriausit mūs, ane? :>
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mimosou
2008 3 24 23:35
Na tuomet dviese kaip nors atsilaikysim (jei iskiltu butinybe) :]]]
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Elė S.
2008 3 25 11:34
Dabar kaip darom dėl stalo? reik skambint užsakyt? bet neaišku kiek žmonių bus... kažkaip nelabai kas čia ir pasisako.. tad gal rasim ten vietas? :>
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2008 3 25 11:41
ele s. rašo: | Dabar kaip darom dėl stalo? reik skambint užsakyt? bet neaišku kiek žmonių bus... kažkaip nelabai kas čia ir pasisako.. tad gal rasim ten vietas? :> | Svetlana zadejo stalu pasirupint.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gintaras Vitulskis
2008 3 25 11:56
Man labai gaila (taip norėjau pirmą kartą visus jus pamatyti), bet aš nedalyvausiu:( Ne tik vakar, bet ir šiandien ryte su temperatūra...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2008 3 25 12:25
Gintaras Vitulskis rašo: | Man labai gaila (taip norėjau pirmą kartą visus jus pamatyti), bet aš nedalyvausiu:( Ne tik vakar, bet ir šiandien ryte su temperatūra... | nieko nepraradai, butum gaves shachmatais i kaulus nuo eles ir susinervines grizes namo Siaip - sveikatos tau.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Elė S.
2008 3 25 13:06
Gaila, Gintarai, kad nebūsite, bet manau dar bus ne viena proga susimatyti ;> sveikatos jums.
o, gerb. abracadabra, čia Elės prašom nepainiot, ji ne iš tų kur į kaulus duoda :>
tai kaip suprantu visi susitinkame 18h "Šaulyje"? :>
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gintaras Vitulskis
2008 3 25 13:39
abracadabra rašo: | Gintaras Vitulskis rašo: | Man labai gaila (taip norėjau pirmą kartą visus jus pamatyti), bet aš nedalyvausiu:( Ne tik vakar, bet ir šiandien ryte su temperatūra... | nieko nepraradai, butum gaves shachmatais i kaulus nuo eles ir susinervines grizes namo Siaip - sveikatos tau. |
Be abejo:)))) Jau keletą metų jų nesu čiupinėjęs Na nieko, susimatysim kitą kartą, kai medžiai apsipils žiedais, o šachmatais bus galima sužaisti gryname ore:) Ačiū visiems už palinkėjimus ir jums visiems geros nuotaikos ir naujų pažinčių
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3 4 5
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|