|
| | |
|
Danieliuke
2008 2 29 14:29
cadabra daba visai suvelei, Tuckus tik ka pasirase i "netyciuko tevyste" o tu jam kaip ir aborta padarei tai kaip daba bus kas skelbs tema ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
2008 2 29 14:32
Danieliuke rašo: | cadabra daba visai suvelei, Tuckus tik ka pasirase i "netyciuko tevyste" o tu jam kaip ir aborta padarei tai kaip daba bus kas skelbs tema ? |
Abracadabra - daktaras
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
abracadabra
2008 2 29 14:59
Danieliuke rašo: | cadabra daba visai suvelei, Tuckus tik ka pasirase i "netyciuko tevyste" o tu jam kaip ir aborta padarei tai kaip daba bus kas skelbs tema ? | beje - jei ne tuchkus tai ieva vincer, viskas pagal tashkus, nieko cia neprifantazuosi tuckus arba ieva, tiek
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Jonas Tučkus
2008 2 29 15:02
JOKIŲ "A R B A" Kadabra pasakė- Kadabra žino... Ieva ir taškas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ieva Vincer
2008 2 29 15:16
Jonas Tučkus rašo: | JOKIŲ "A R B A" Kadabra pasakė- Kadabra žino... Ieva ir taškas. |
jūs dar čia pasiginčykit
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ieva Vincer
2008 2 29 15:21
šiaip nelabai garbinga būtų man su savo 130+keliais taškais jaustis laimėtojai prieš 200 su viršum
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Rasa
2008 3 01 9:02
Jo gavosi - cia priejo abracadabra ir viska suvele
Ieva Vincer rašo: | šiaip nelabai garbinga būtų man su savo 130+keliais taškais jaustis laimėtojai prieš 200 su viršum |
Iea neisigilinai i temos nugaletojo paskelbimo taisykles. Cia juk nesvarbus balu skaicius cia svabu kuris darbas patiko temos skelbejui j is net pelkeje gali guleti o laimeti.
Taigi jei jau tuckus toksai nedrasus tai gal mergaites sugebes irodyti kad jos yra stipresnes ir krumuose nesisleps
Ieva skelbk tema
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Ieva Vincer
2008 3 01 10:37
jei jau toks subjektyvus vertinimas, ką padarysi į vertinimus niekada nesigilinau
Ok. Nauja tema "SKRYDIS"
tinka skrendantys objektai, skrendančios mintys, skrydžio jausmas, noras skristi ir t.t.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
abphoto
2008 3 01 16:46
a jo, aš irgi katik į dienoraštį sudėjau visą ketvirtadienio seriją)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 18 19 20 ... 236 237 238
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|