| | |
|
Zenonas Bulgakovas
2011 10 14 7:56
Sveikinu nugalėtoją ir noriu pasakyti,kd aš įdėjau visą seriją tokių vaizdų,tik kažkodėl jie atsidūrė pelkėje ir aišku,kad nelabai kas ten juos ir matė
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
IM
2011 10 15 8:07
Ačiū Valdemarai, kito ketvirtadienio tema: Vaikų išdaigos.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Olga Vaikas
2011 10 21 19:14
taigi, kito ketvirtadienio tema: "mano kaukės ir Aš"
kiekvienas iš mūsų dėvi kaukes, kasdien, kasnakt, norėdami būt gražesniais arba atvirkščiai - nematomais.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kike
2011 10 22 9:44
sveikinu ir labai gera tema
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
| | |
|
DRasa
2011 10 28 14:04
Ir tikrai, sveikinam nugalėtoją. Labai stiprus darbas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Julius pils
2011 10 28 16:00
ot tai drai tai tai, ačiu, Olga, labai nustebino tavo pasirinkimas, ačiu Kike, DRasa, dėl stiprumo, tai nežinau, bet jei taip sakai, tai dėkui tau. Tuoj temą naują parašysiu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Julius pils
2011 10 28 16:35
Kadangi pagal specialybę esu fizikas, tai tema (atsiprašau, jeigu tokia jau buvo) bus man labai aktuali - "Gravitacija".
Apibrėžimas:
Gravitacija, tai sąveika tarp materialių kūnų, priklausanti nuo jų masės. Tai viena iš 4 fundamentaliųjų sąveikų gamtoje. Pagar Niutono dėsnį: traukos jėga F tarp dviejų kūnų yra proporcinga kūnų masių m1 ir m2 sandaugai ir atvirkščiai proporcinga juos skiriančio atstumo R kvadratui.
Tokia tai fizikinė teorija, o gyvenime juk būna ir truputi kitaip ir net truputi atvirkščiai. Taigi, norėčiau, kad painterpretuotumėte gravitacijos tema plačiai, nuo krentančių pro langą televizorių iki žmogiškosios traukos, kuri nebutinai proporcinga kūnų masei ir dažnai visai nepriklauso nuo atstumo. Labai laukiu visokiokiokiausių gravitacijos interpretacijų.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 171 172 173 ... 236 237 238
|