|
| | |
|
Darius Ž.
2011 9 03 9:35
O i kitus miestus kaip ar siunciate???mat ash nuo juros ir kazko tokio panashaus jieshkau.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edas Bareika
2011 9 05 10:57
Galiu išsiųsti. Bet ar nenorėtumėte tokio nepigaus daikto prieš tai apžiūrėt gyvai?
Darius Ž. rašo: | O i kitus miestus kaip ar siunciate???mat ash nuo juros ir kazko tokio panashaus jieshkau. |
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Darius Ž.
2011 9 05 12:00
Edas Bareika rašo: | Galiu išsiųsti. Bet ar nenorėtumėte tokio nepigaus daikto prieš tai apžiūrėt gyvai?
Darius Ž. rašo: | O i kitus miestus kaip ar siunciate???mat ash nuo juros ir kazko tokio panashaus jieshkau. |
|
Tadu man dar i Vilniu vaziuoti apziureti na jei nepatiks tai tipo kelione veltui :)manau Jus i Kretinga nenoresite atvaziuoti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edas Bareika
2011 9 05 18:26
Darius Ž. rašo: | Edas Bareika rašo: | Galiu išsiųsti. Bet ar nenorėtumėte tokio nepigaus daikto prieš tai apžiūrėt gyvai?
|
Tadu man dar i Vilniu vaziuoti apziureti na jei nepatiks tai tipo kelione veltui :)manau Jus i Kretinga nenoresite atvaziuoti |
Na drauguži, tada pinigai į priekį ir siunčiu objektyvą į Kretingą.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Darius Ž.
2011 9 05 18:28
Edas Bareika rašo: | Darius Ž. rašo: | Edas Bareika rašo: | Galiu išsiųsti. Bet ar nenorėtumėte tokio nepigaus daikto prieš tai apžiūrėt gyvai?
|
Tadu man dar i Vilniu vaziuoti apziureti na jei nepatiks tai tipo kelione veltui :)manau Jus i Kretinga nenoresite atvaziuoti |
Na drauguži, tada pinigai į priekį ir siunčiu objektyvą į Kretingą. |
Pasvarstysim variantus jei ko arciau nerasiu nupirksiu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Ic Zin
2011 9 12 20:43
Edai, o gal aną drožtą ir uždrožtą bet pigiau parduodate?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Edas Bareika
2011 9 14 21:07
Ic Zin rašo: | Edai, o gal aną drožtą ir uždrožtą bet pigiau parduodate? |
pigiau nea, nes lygiai taip pat gerai paišo kaip ir anas. Nežinau ką jiems reik padaryti, kad jie užsidrožtu.
_Robertas Šaltmeris_ rašo: | kokia kaina butu ir kodel parduodi |
O Jus gerbiamasis nuo kurios ir iki kurios vietos skaitote skelbimus???
Atsakau - turiu 2 (du VNT), o naudoju tik vieną; kaina 4000 Lt (keturi tūkstančiai litų, 0 ct su pvm, faktūrų nerašau).
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Darius Ž.
2011 9 23 6:53
matau niekas nenori nupirkt kaina leisk nupirks Ash va isigyjau uz 3400 lt o pats be 4000 neparduodi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edas Bareika
2011 9 23 13:29
Darius Ž. rašo: | matau niekas nenori nupirkt kaina leisk nupirks Ash va isigyjau uz 3400 lt o pats be 4000 neparduodi |
aš neskubu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|