|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2011 2 05 22:44
[quote="arkanoidas "] K.K. rašo: |
Na ir aš atfotografuočiau už 400 -apie 2 val. ir iš karto atiduočiau kortą su žaliava ir lai daro ką nori . |
Na tokiu atveju arba esi tikras, kad visi tavo kadrai l. geri, arba tau nusiš... ant savo vardo.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vytautas V
2011 2 06 10:51
Ant kokio dar vardo...? man regis jis jau seniai šiko ant savo vardo...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2011 2 06 13:46
[quote="Ramūnas Blavaščiūnas"] arkanoidas rašo: | K.K. rašo: |
Na ir aš atfotografuočiau už 400 -apie 2 val. ir iš karto atiduočiau kortą su žaliava ir lai daro ką nori . |
Na tokiu atveju arba esi tikras, kad visi tavo kadrai l. geri, arba tau nusiš... ant savo vardo. |
Kaip mokinama - reikia stengtis fotografuoti taip- kad kuo mažiau laiko praleistum prie PC - tvarkant failus, o pratrinti netikusius - galima ir fotografavimo metu- kai būna keliolikos sekundžių pertraukos.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2011 2 06 13:50
Vytautas V rašo: | Ant kokio dar vardo...? man regis jis jau seniai šiko ant savo vardo... |
Supranti, ir tai dariau , ir dar dėjau kai ką - be ne ant vardo - o ant tokių "drąsuolių" kaip Tamsta - kurie bijo parašyti iš savo tikrojo profilio - bijo munduriuką šūdais sutepti - bet ko bijai jį sutepti - man tokie saldučiai tik su fekalijomis asocijuojasi. Tai tik mano nuomonė, kadangi man tokie lizobliudai tik su fekalijomis ir asocijuojasi. Basta.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2011 2 06 17:35
arkanoidas rašo: | ..... tokie lizobliudai tik su fekalijomis ir asocijuojasi. Basta. |
Kas yra lizobliudas?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Patieška
2011 2 06 18:04
Sinonimų žodynas aiškina, kad "lizobliudas" yra tas pats kas "bliudolizas".
Ot švietėjiška tema, taip tai žmogus nė nepasidomėtum, o dabar va plečias akiratis.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2011 2 06 23:47
Audra J. rašo: | Sinonimų žodynas aiškina, kad "lizobliudas" yra tas pats kas "bliudolizas".
Ot švietėjiška tema, taip tai žmogus nė nepasidomėtum, o dabar va plečias akiratis. |
Tai čia tipo tas kur bliudą laižo?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Gediminas
2011 2 09 12:19
Miroslav Golovač rašo: | Evaldas S. rašo: | Sveiki,
Reiketu fotografo liepos 9. Patirtis nesvarbu. Imeskit iskart linka kur darbus is vestuviu butu galima paziuret.
Aciu! |
www.miroslavfoto.lt |
patarimas: ištrinkit pirmame puslapyje esančias nuotraukas vestuvines, košmaras, toliau jau geryn
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
r.g.
2011 2 09 19:39
arkanoidas rašo: |
čia tik kūdroj tokie papigušnikai - ar visur dabar tai yra ???
======
Ar galvoji kad vestuvės yra tik pastatomoji fotografija??? |
Kam užsipuoli? Gal žmogui protfolio reikia - va ir sutinka už savikainą padirbėt.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Lijana Venckeviciute
2011 3 01 23:51
nu ir fotogafavau uz tuos 400 lt, ir ka , ir kartu su vestuvininkais pasitusinau, fotografavau 8val. nuotraukas atidaviau po 4dienu. Ir vestuvinkai buvo patenkiti labai ! Nuo kazko reik pradet, kai jau turesiu patirties tikrai imsiu daugiau ! Faktas !
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
0278
2011 3 02 0:00
gal galima rezultatą į dienos šviesą?
labai jau smalsu...
Lijana Venckeviciute rašo: | nu ir fotogafavau uz tuos 400 lt, ir ka , ir kartu su vestuvininkais pasitusinau, fotografavau 8val. nuotraukas atidaviau po 4dienu. Ir vestuvinkai buvo patenkiti labai ! Nuo kazko reik pradet, kai jau turesiu patirties tikrai imsiu daugiau ! Faktas ! |
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
vaitieka
2011 3 02 12:05
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | Audra J. rašo: | Sinonimų žodynas aiškina, kad "lizobliudas" yra tas pats kas "bliudolizas".
Ot švietėjiška tema, taip tai žmogus nė nepasidomėtum, o dabar va plečias akiratis. |
Tai čia tipo tas kur bliudą laižo? |
vos kava nepaspringau perskaitęs Ramūno postą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Aidas
2011 3 02 12:44
Lijana Venckeviciute rašo: | nu ir fotogafavau uz tuos 400 lt, ir ka ,
! Nuo kazko reik pradet, kai jau turesiu patirties tikrai imsiu daugiau ! Faktas ! |
Kai tu jau turėsi patirties ir galbūt net labai norėsi imti daugiau, atsiras šimtai, kuriems reikia nuo kažko pradėti, ir tūsinsis jie su jaunaisiais už 400lt, ir atidavinės nuotraukas po 4 dienų, o tau niekas daugiau nemokės, nes bus pilnas internetas tokių kaip tu dabar. Sekmės ir toliau tūsuose.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|