|
|
| | |
|
Kafkis
2009 12 22 13:10
priesh 3 metus tokie ejo po 800-900 lt. Ziu per krize pabrango
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2009 12 22 13:32
Eimantas rašo: | priesh 3 metus tokie ejo po 800-900 lt. Ziu per krize pabrango |
nusisneki
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
arkanoidas
2009 12 22 18:07
Eimantai , matei su kokiu stiklu ?pasižiūrėk vien to stiklo kaina kokia . Viskas , paskutinė kalėdinė kaina 1100 litų .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
arkanoidas
2009 12 22 20:57
arba gamtoj ,arba su detalėmis -- kadangi macro.
Donatai -- nepergyvenk , ir tu parduosi savo 400ką su fišajum -- kuris gerai patalpuose , jeigu nebandysi manojo komplektuko suvarynėti , nes ant kainos aš galiu pažaisti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Donatas Guzevicius
2009 12 22 21:18
arkanoidas rašo: | arba gamtoj ,arba su detalėmis -- kadangi macro.
Donatai -- nepergyvenk , ir tu parduosi savo 400ką su fišajum -- kuris gerai patalpuose , jeigu nebandysi manojo komplektuko suvarynėti , nes ant kainos aš galiu pažaisti |
nepergyvenu, nes mūsų komplektukai labai skirtingi.
Aš tik pasidalinau savo patirtimi. Teko man paturėti tokį aparatą su tokiu stiklu. Kelionėse ir klajonėse jis man labai patiko. IS ir USM puikiai dirba savo darbą. Jo zoom'as ant šio aparato sudaro 216mm. Tik patalpose pritrūkdavau platesnio kampo. 45mm kambaryje per siaura
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2009 12 22 21:24
Fišajus daug geriau patalpai --sutinku , bet savo rinkinuką orientuoju į žmogų ,kuris daugiau fotografuos lauke .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Donatas Guzevicius
2009 12 22 21:26
arkanoidas rašo: | Fišajus daug geriau patalpai --sutinku , bet savo rinkinuką orientuoju į žmogų ,kuris daugiau fotografuos lauke . |
nu... pirmam savo poste būtent tai ir pabrėžiau...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Romasito
2009 12 23 11:03
Donatas Guzevicius rašo: | arkanoidas rašo: | arba gamtoj ,arba su detalėmis -- kadangi macro.
Donatai -- nepergyvenk , ir tu parduosi savo 400ką su fišajum -- kuris gerai patalpuose , jeigu nebandysi manojo komplektuko suvarynėti , nes ant kainos aš galiu pažaisti |
nepergyvenu, nes mūsų komplektukai labai skirtingi.
Aš tik pasidalinau savo patirtimi. Teko man paturėti tokį aparatą su tokiu stiklu. Kelionėse ir klajonėse jis man labai patiko. IS ir USM puikiai dirba savo darbą. Jo zoom'as ant šio aparato sudaro 216mm. Tik patalpose pritrūkdavau platesnio kampo. 45mm kambaryje per siaura |
)) Nezinau kaip tu ten naudojai ji, bet IS dirba tragiskai - lieja vaizda vienareiksmiskai, nes PIRMOS KARTOS STABILIZACIJA! Isjungus nuotrauku ryskumas pastebimai pagereja. As cia apie Canon EF 28-135.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|