|
|
|
|
| | |
|
myntonas
2009 3 27 19:59
Deimantas R. rašo: | Žiūrėkite paprasčiau, gerb. myntonas, skiltis - "fototurgelis" skirta pardavinėti savo fototechniką ir žmogus laisvas pats nuspręsti kiek prašyti už jo parduodamą daiktą, jam nebūtina stengtis įtikti nei Jums, nei man, tuo labiau teikinėti kažkokias "naujas, vertingas žinias", anot Jūsų. Labai paprasta - perskaitei skelbimą, jeigu kaina netenkina, skaitai kitą...filosofiniams išvedžiojimams čia nematau jokios prasmės. Tam yra kitos skiltys ir kitos temos... |
Kodėl įsikandote žodį "laisvė", savaime (be konteksto) jis nieko nereiškia. Pasakysiu aiškiau pavyzdžiu: aš neturiu nieko prieš laisvę leisti vedžioti savo augintinius parko takeliais, bet kaip tos laisvės išdava turiu žvalgytis sau po kojomis, kad kur nors neįminčiau. (Atsiprašau visų gyvunėlių augintojų - tai tik metafora). Taigi, jeigu "Fotokūdros turgelis" taps reklamos įrankiu, kiekvienas iš mūsų turės sugaišti daugiau laiko, skaitant naudingus skelbimus.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Deimantas
2009 3 27 20:42
myntonas rašo: | Deimantas R. rašo: | Žiūrėkite paprasčiau, gerb. myntonas, skiltis - "fototurgelis" skirta pardavinėti savo fototechniką ir žmogus laisvas pats nuspręsti kiek prašyti už jo parduodamą daiktą, jam nebūtina stengtis įtikti nei Jums, nei man, tuo labiau teikinėti kažkokias "naujas, vertingas žinias", anot Jūsų. Labai paprasta - perskaitei skelbimą, jeigu kaina netenkina, skaitai kitą...filosofiniams išvedžiojimams čia nematau jokios prasmės. Tam yra kitos skiltys ir kitos temos... |
Kodėl įsikandote žodį "laisvė", savaime (be konteksto) jis nieko nereiškia. Pasakysiu aiškiau pavyzdžiu: aš neturiu nieko prieš laisvę leisti vedžioti savo augintinius parko takeliais, bet kaip tos laisvės išdava turiu žvalgytis sau po kojomis, kad kur nors neįminčiau. (Atsiprašau visų gyvunėlių augintojų - tai tik metafora). Taigi, jeigu "Fotokūdros turgelis" taps reklamos įrankiu, kiekvienas iš mūsų turės sugaišti daugiau laiko, skaitant naudingus skelbimus. |
Siūlau dar kartą grįžti į pradžią ir perskaityti skelbimą, kuris Pačiam sukėlė tiek įvairių filosofinių minčių. pamatysite, kad skelbimas PILNAI atitinka fototurgelio turinį - trumpas, informatyvus ir aiškus. Ne skelbimo skelbėjo, bet pačio problema, kad kyla nepasitenkinimas kažkuo...daugiau pasivaikščiokite grįname ore, nusiraminkite, tik atsargiai - neįminkite kur nereikia.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
myntonas
2009 3 27 20:57
Puiku, Deimantai, pakalbėjote apie save, po to apie mane, daugiau ir nebeliko apie ką diskutuoti Viso.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2009 3 27 21:13
tai kad nesibaiges cia aukcionas dar
ir nezinau ar laisva ranka siusciau 2000$ kazkokiam svieziai iskeptam useriui is taiwanio su 0% kur net normaliu fotkiu fotiko neturi :>
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Nerijus Steponavičius
2009 3 27 21:40
hideo rašo: |
tai kad nesibaiges cia aukcionas dar
ir nezinau ar laisva ranka siusciau 2000$ kazkokiam svieziai iskeptam useriui is taiwanio su 0% kur net normaliu fotkiu fotiko neturi :> |
Aha 2000 nepigu.. Uztat naujausias bajonetas..ir atminties turetu uztekt bet kam..
Paskutinį kartą redagavo Nerijus Steponavičius, 2009 3 28 5:58 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
don
2009 3 27 21:44
4GB USB drive in the shape of EOS 5D Mark II with EF 24-105mm f/4L IS USM
tik nesuprantu prasmes, kam to reik
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
cruxman
2011 5 21 9:00
Na, gerai... Ne pasikalbėt čia susirinkom. Jau pora metų šuoliais prabėgo. So... Dar turi kas nors naują? What's the price?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą